Salutare!

5 Octombei 2019, Horezu

Va invitam la NUNTA noastra

groom

Andrei Barna

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts. Separated they live in Bookmarksgrove

groom

Elena Barna

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts. Separated they live in Bookmarksgrove

Desfasurator Nunta

Ceremonia Religioasa

16:00  
Sambata 5 Octombrie, 2019

Va avea loc la Parohia Greci, comuna Mateesti, judetul Valcea.

Petrecerea

19:00  
Sambata 5 Octombrie, 2019

Va avea loc la Restaurantul DOI COCOSI din Horezu.

Povestea Noastra

A fost odata ca-n povesti a fost ca niciodata o poveste de iubire intre un baiat si o fata. S-au placut de la prima vedere,baiatul nu-si mai putea lua ochii de la ea, era frumoasa, avea chipul unui inger si ii lumina chipul numai cand o vedea, ochii ca cele mai frumoase si stralucitoare stele de pe cer iar cand ii zambea… baiatul se topea… se pierdea in ochii ei.

 • Prima interactiune

  Martie 2, 2017

  Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts. Separated they live in Bookmarksgrove right at the coast of the Semantics, a large language ocean.

 • Prima intalnire

  Martie 15, 2017

  Prima noastra intalnire.... Ne aducem aminte cu drag ziua in care am iesit pentru prima data. Era vineri si abia asteptam sa ne vedem sa facem prima plimbare, sa ne cunoastem. Stabilisem sa mergem in parcul herastrau, dar nu ne-am gandit nici o secunda ca vom ajunge sa strabatem tot parcul si sa ne "rupem" picoarele. A fost o zi minunata si speram sa nu se tremine niciodata.

 • Intr-o relatie

  Aprilie 3,2019

  Totul a inceput dupa zeci de plimbari si discutii, era o zi calduroasa si stabilisem sa mergem in parcul Cismigiu. In ziua aceea ne-am tinut prima data de mana, iar dupa o plimbare destul de lunga am decis sa ne asezam pe o banca, banca fermecata, banca primului nostru sarut. Practic pe acea banca a inceput povestea noastra de dragoste.

1 Invitati estimati
1 Capacitate maxima
1 Invitatii Confirmate
1 Ore petrecute
CELE MAI BUNE GÂNDURI

Gandurile Prietenilor

Participi?

Completați formularul pentru a vă anunța participarea. Mulțumiri.