Salutare!

5 Octombrie 2019, Horezu

Va invitam la NUNTA noastra

groom

Andrei Barna

Te iubesc

groom

Elena Barna

Te iubesc

Desfasurator Nunta

Ceremonia Religioasa

15:00  
Sambata 5 Octombrie, 2019

Va avea loc la Parohia Greci, comuna Mateesti, judetul Valcea.

Petrecerea

19:00  
Sambata 5 Octombrie, 2019

Va avea loc la Restaurantul DOI COCOSI din Horezu.

Povestea Noastra

A fost odata ca-n povesti a fost ca niciodata o poveste de iubire intre un baiat si o fata. S-au placut de la prima vedere,baiatul nu-si mai putea lua ochii de la ea, era frumoasa, avea chipul unui inger si ii lumina chipul numai cand o vedea, ochii ca cele mai frumoase si stralucitoare stele de pe cer iar cand ii zambea… baiatul se topea… se pierdea in ochii ei.

 • Prima intalnire

  Martie 20, 2017

  Prima noastra intalnire.... Ne aducem aminte cu drag ziua in care am iesit pentru prima data. Era vineri si abia asteptam sa ne vedem sa facem prima plimbare, sa ne cunoastem. Stabilisem sa mergem in parcul herastrau, dar nu ne-am gandit nici o secunda ca vom ajunge sa strabatem tot parcul si sa ne "rupem" picoarele. A fost o zi minunata si speram sa nu se tremine niciodata.

 • Intr-o relatie

  Aprilie 3,2017

  Totul a inceput dupa zeci de plimbari si discutii, era o zi calduroasa si stabilisem sa mergem in parcul Cismigiu. In ziua aceea ne-am tinut prima data de mana, iar dupa o plimbare destul de lunga am decis sa ne asezam pe o banca, banca fermecata, banca primului nostru sarut. Practic pe acea banca a inceput povestea noastra de dragoste.

 • Cererea in casatorie

  August 8, 2018

  Cel mai greu emotionant moment :) Cumparasem inelul de ceva timp dupa grele incercari de a gasi ceva potrivit si placut, dupa multe cautari si magazine de bijuterii vizitate am reusit intr-un final sa gasesc inelul potrivit. Norocul meu ca am reusit sa gasesc o ascunzatoare unde sigur nu cauta :D. Ramanea doar sa imi gasesc curajul si momentul potrivit de a-mi oferi inima pentru totdeauna. Aveam vacanta planificata si am decis ca in perioada aia sigur voi gasi un moment potrivit, cred ca era cea de-a 4 sau a 5-a zi de concediu,planisficasem ca in urmatoarea zi sa facem o plimbare cu barca pe lacul Gosau si acolo decisesem ca va fi momentul potrivit, dar din pacate in urmatoare zi a plouat toata dimineata si am plecat sa vizitam Salzburg, deci a picat treaba cu barca fiind nevoit sa caut alta solutie... :(. Evident ca nu puteam pleca din Austria fara sa o cer, mai aveam o zi de stat in acea zona minunata si am decis sa vizitam orasul Hallstatt, un alt plan pe care imi doream sa il duc la bun sfarsit, imi gasisem locul potrivit de a o cere,trebuia sa urcam cu funicularul si sa ajungem pe varful muntelui Salzberg ramanea doar sa o conving, avand frica de inaltime, dupa multe discutii, am reusit sa o conving si am urcat. Ajunsi sus, m-au apucat cele mai mari emotii din viata mea, nu am crezut vreodata ca va fi asa, si am deci sa facem o plimbare scurta pentru a mai stapani putin emotiile. Dupa ce m-am linistit am zis sa mergem in "zona" in care voiam sa o cer de nevasta... normal ca nu a fost usor pentru ca acea zona era fix acolo unde ii era cel mai frica sa stea si anume pe marginea muntelui unde era cea mai superba priveliste. Dupa multe insistente am reusit sa o apropii putin, norocul meu ca exista o banca unde puteam sta putin mai indepartata de prapastie si acolo am decis ca este momentul sa fac pasul. Am asezat frumos camera zicand ca as vrea macar sa facem o poza si m-am pus iin genunghi tremurand incercand sa rostesc numai cuvinte frumoase urmate de intrebarea magica "Vrei sa fii Sotia mea?". Norocul ei ca a acceptat, va dati seama ce se putea intampla acolo sus :))

1 Invitati estimati
1 Capacitate maxima
1 Invitatii Confirmate
1 Ore petrecute
CELE MAI BUNE GÂNDURI

Gandurile Prietenilor

Participi?

Completați formularul pentru a vă anunța participarea. Mulțumiri.