Salutare!

5 Octombrie 2019, Horezu

Va invitam la NUNTA noastra

groom

Andrei

groom

Elena

Desfasurator Nunta

Ceremonia Religioasa

15:00  
Sambata 5 Octombrie, 2019

Va avea loc la Parohia Greci, comuna Mateesti, judetul Valcea.

Petrecerea

19:00  
Sambata 5 Octombrie, 2019

Va avea loc la Restaurantul DOI COCOSI din Horezu.

Povestea Noastra

A fost odată ca-n povești, a fost ca niciodată, o poveste de iubire între un baiat și-o fată. S-au plăcut de la prima vedere, baiatul nu-și mai putea lua ochii de la ea, era frumoasa, avea chipul unui înger și lui i se lumina fața numai când o vedea, iar când îi zâmbea… băiatul se topea… și se pierdea în ochii ei.

 • Prima intalnire

  Martie 20, 2017

  Prima noastră întalnire.... Ne aducem aminte cu drag ziua în care am ieșit pentru prima dată. Era vineri și abia așteptam să ne vedem, să facem prima plimbare și să ne cunoaștem. Stabilisem să mergem în parcul Herăstrău, dar nu ne-am gândit nicio secundă că vom ajunge să străbatem tot parcul și să ne "rupem" picioarele. A fost o zi minunată și speram să nu se termine niciodată.

 • Intr-o relatie

  Aprilie 3,2017

  Totul a început după zeci de plimbări și discuții. Era o zi călduroasă și stabilisem să mergem în parcul Cișmigiu. În ziua aceea ne-am ținut prima dată de mână, iar după o plimbare destul de lungă am decis să ne așezăm pe o bancă: banca fermecată, banca primului nostru sărut. Practic acolo a început povestea noastră de dragoste.

 • Cererea in casatorie

  August 8, 2018

  Cel mai greu emoționant moment :). Cumpărasem inelul de ceva timp dupa grele încercări de a găsi ceva potrivit și plăcut, iar după multe cautări și magazine de bijuterii vizitate am reușit într-un final să găsesc inelul potrivit. Norocul meu că am reușit să găsesc o ascunzătoare unde sigur nu căuta :D. Rămânea doar să îmi găsesc curajul și momentul potrivit de a-mi oferi inima pentru totdeauna. Aveam vacanța planificată și am decis că în perioada aia sigur voi gasi un moment potrivit. Cred că era cea de-a 4 sau a 5-a zi de concediu și planisficasem ca în urmatoarea zi să facem o plimbare cu barca pe lacul Gosau deoarece acolo decisesem că va fi locul potrivit, dar din pacate în acea zi a plouat, asa că am plecat sa vizitam orașul Salzburg, deci am fost nevoit sa caut altă soluție... :(. Evident că nu puteam pleca din Austria fără să o cer. Mai aveam o zi de stat în acea zonă minunată și am decis să vizităm orașul Hallstatt, un alt plan pe care îmi doream să îl duc la bun sfârșit deoarece îmi găsisem locul potrivit de a o cere. Trebuia să urcăm cu funicularul pe vârful muntelui Salzberg, dar rămânea doar să o conving, având frică de înălțime. După multe discuții, am reușit să o conving și am urcat. Ajunși sus, m-au apucat cele mai mari emoții din viața mea, nu am crezut vreodată că va fi așa și am decis să facem o plimbare scurtă pentru a-mi stăpâni puțin emoțiile. După ce m-am liniștit am zis să mergem în "zona" în care voiam să o cer de soție... normal că nu a fost ușor pentru că acea zonă era fix acolo unde îi era cel mai frică să stea, și anume pe marginea muntelui, unde era cea mai superbă priveliște. După multe insistențe am reușit să o apropii puțin și am așezat frumos camera zicând că aș vrea să facem o poză. M-am pus în genunchi, tremurând și am încercat să rostesc numai cuvinte frumoase urmate de întrebarea magică "Vrei să fii soția mea?". Norocul ei că a acceptat, vă dați seama ce se putea întampla acolo sus :))

1 Invitati estimati
1 Capacitate maxima
1 Invitatii Confirmate
1 Ore petrecute
CELE MAI BUNE GÂNDURI

Gandurile Prietenilor

Participi?

Completați formularul pentru a vă anunța participarea. Mulțumiri.

x
Vă rugăm să confirmați înainte de 15 Septembrie. Confirmați? Mulțumim!